Hoveniersbedrijf Ruben de Boer, voor de complete tuinaanleg. Van grondwerk tot en met beplanting en bloei!

 

Wanneer het tuinontwerp van Ruben de Boer een feit is en het definitieve tuinplan door u is goedgekeurd, kan er met de aanleg van uw tuin worden begonnen.

 

Een solide en vruchtbare basis van uw droomtuin begint met vakkundig grondwerk, onmisbaar voor de optimale groei en bloei van uw tuin!
Het team van hoveniers van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer uit Hoogeveen voert alle grondwerkzaamheden efficiënt en volgens afspraak uit, met zo min mogelijk overlast voor u en uw omgeving.

 

De handige minikraan van Ruben de Boer komt overal!images/content/hovenier Hoogeveen (109).jpg

 

Ruben de Boer heeft een eigen minikraan van 83cm breedte, compact en handzaam, de kraan manoeuvreert gemakkelijk, ook in de moeilijk toegankelijke tuin.

Het verwijderen van het oude tuinmateriaal en de herbruikbare en onbruikbare beplanting, het spitten, frezen, draineren en aanbrengen van de juiste grond, al dit voorwerk is bijzonder belangrijk voor een gezonde en groeizame tuin!

Uiteraard behoren ook de aanleg van vijvers en terrassen, het plaatsen van veranda’s, prieeltjes, schuttingen, erfafscheidingen, speelgazons, speeltoestellen, tuinverlichting en tuinornamenten, tot het vakmanschap van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer.
Eén aanspreekpunt voor alle stappen, wel zo overzichtelijk!