Sitemap

 Hoveniersbedrijf Ruben de Boer

Plaatsen waar Hoveniersbedrijf actief is:

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Dit doen wij in de regio Drenthe. Sinds de oprichting in 2009 hebben wij tuinen aangelegd in:

 1. Hoogeveen
 2. Assen 
 3. Meppel 
 4. Emmen 
 5. Zuidwolde
 6. Roden
 7. Borger
 8. Odoorn
 9. Dwingeloo
 10. Lhee
 11. Beilen
 12. Tynaarlo
 13. Westerberk
 14. Ruinen
 15. Ruinerwold
 16. Hollandscheveld
 17. Nieuweroord
 18. Noordscheschut
 19. Alteveer
 20. Kerkenveld
 21. Wezup
 22. Norg
 23. Zwolle
 24. Pesse
 25. Hardenberg
 26. etc. etc etc.
 
 
U geeft uw wensen aan bij Ruben de Boer. Met de wensen gaat hij aan de slag. Sinds 2015 worden deze wensen omgezet in een 3d ontwerp, waardoor u nog meer inzicht krijgt over hoe het ontwerp er in werkelijkheid uitziet. Ruben de Boer maakt eerst 3 ontwerpen waar u uw mooiste uit kiest. Deze werkt Ruben de Boer uit tot een definitief tuinplan. In dit tuinplan komt het uiteindelijk ontwerp, een beplantingsplan, een offerte met duidelijke omschreven kosten per stuk.
 
 
Als u er uit bent gekomen met Hoveniersbedrijf Ruben de Boer kan de aanleg van de tuin beginnen. Doordat wij hier al veel ervaring in hebben kunt u gerust zijn van een perfect aangelegde tuin met oog voor details. Alles wat in de aanleg voorkomt verzorgt Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. Hierdoor heeft u niet te maken met andere aannemers op één project. 
 
 
Nadat de tuin is aangelegd begint de volgende belangrijke fase. Het onderhouden van de tuin. Veel handelingen kunt u zelf als klant, maar er zijn zaken waarbij u beter een profesional van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer kunt inhuren.
Hierbij moet u denken aan:
 • Voorjaar snoei van uw heesters
 • Zomer snoei van uw heesters
 • Najaar snoei van uw heesters
 • Verticuteren van gazon
 • Bemesten van gazon
 • Bemesten van borders
 • Boomverzorging
 • Hagen snoeien
 • Bomen vellen
 • Blad verwijderen
 • Verjongen van planten
 
 
 
 
Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd. Dit houdt in dat wij werken volgens de regelgeving aangaande milieu, veiligheid en gezondheid. Bekijk onze registratie gerust eens op www.vca.nl
 
Ook zijn wij een erkend leerbedrijf aangesloten bij Aequor. Hierdoor bieden wij jonge hoveniers een kans om ervaring op te doen in de hoveniersbranche.
 
Heb jij intresse om bij ons te komen stagelopen? Het volgende hebben wij voor jou te bieden.
 • Ervaring op doen met verschillende aanlegwerkzaamheden
 • Ervaring op doen met verschillende onderhoudwerkzaamheden
 • Ervaring op doen met gebruik van machines
 • Ervaring op doen met onderhoud van machines
 • Ervaring op doen met contact met klanten
 • Ervaring op doen met samen werken met collega's
Wij hebben geen mentaliteit om een stageloper te gebruiken voor de klusjes die altijd blijven liggen (kan uiteraard wel eens voorkomen), maar wij zijn echt bereid om je ook daadwerkelijk wat te leren.
 
Ons werkgebied is grotendeels in en om Hoogeveen, maar wij zijn ook verder in drenthe werkzaam
 
Heb je intresse?
 
Bel dan gerust... 06-48769180
Of mail naar..... info@deboerhoveniers.nl
 
 
Hoveniersbedrijf Ruben de Boer heeft een uitgebreide servicepakket betreffende gladheidsbestrijding. 
Wij garanderen u wanneer u ons inhuurt dat uw terrein voor openingstijd schoon van sneeuw én gestrooid is.
Hierdoor heeft uw personeel geen last van de gladheid wat voor het een veilig gevoel naar boven brengt en een stuk waardering.
Uiteraard is de gladheidsbestrijding ook belangrijk voor uw klanten en leveranciers, want uw bedrijf moet altijd bereikbaar zijn voor hen.
 
In een vrijblijvend gesprek bespreekt Ruben de Boer graag een keer met u de mogelijkheden.
 
Neemt u daarom gerust contact met ons op via:
info@deboerhoveniers.nl
06-48769180
www.deboerhoveniers.nl 
 
 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer doet ook aan sponsoring!

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer sponsort o.a. voetbalverenigingen, evenementen en activiteiten en doet dit doormiddel van een bijdrage of stelt middelen en/of producten beschikbaar. 

Door een bijdrage te leveren aan de sponsors wil Hoveniersbedrijf Ruben de Boer graag hun betrokkenheid laten zien, ook zijn ze regelmatig aanwezig.  

 Hoveniersbedrijf sponsort een aantal sportverenigingen in Drenthe, voornamelijk in Hoogeveen

 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer sponsort:

Mileniumbos gemeente hoogeveen

http://www.millenniumgemeente.nl/

vv Noordscheschut

http://www.vvnoordscheschut.nl/

Sponsorgroep Noordscheschut

http://www.sponsorgroepschut.nl/

vv de Weide 

http://www.vvdeweide.nl/pagina/Sub-sponsoren

hzvv

http://www.hzvv.nl/

vv Tiendeveen

http://vvtiendeveen.nl/

Outdoors concours Hippique C.H. Slagharen

http://www.lrpcslagharen.nl/

Voetbal vereniging de Weide in Hoogeveen
 
 
 

Uniek in Drenthe! 

Bij ons op de site kunt u gratis uw eigen tuin in 3d ontwerpen. Er zijn duidelijke instructie filmpjes bij waardoor u er makkelijk mee kunt werk.
 

Klik hier om online uw tuin ontwerp te maken

Gratis tuin tekenen

Gratis en online uw eigen tuin tekenen? Dat kan. In het 3D Online Tuinontwerp programma heeft u een ruime keuze uit diverse soorten bestrating, beplanting, hagen, schuttingen, verlichting en zelfs tuinhuisjes. Om te kunnen tekenen hoeft u niets te downloaden en u hoeft ook nergens verstand van te hebben. Het programma is laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken. 
Uw eigen getekende tuin kunt direct online bekijken in 3D en het is ook mogelijk uw tuin te delen met vrienden of familie. Onder de indruk van eigen getekende tuin? U kunt vanuit het programma een offerte bij ons opvragen of de materialen bestellen.
 

Online tuin ontwerpen, hoe werkt het?

Het ontwerpen van uw tuin met het online tekenprogramma is eenvoudig. Heeft u liever eerst wat informatie voor u aan de slag gaat?  Op elk gewenst moment kunt u de toelichting lezen en de instructievideo’s bekijken. Komt u er niet uit? U kunt online chatten met een expert die u graag verder helpt, zodat u alsnog uw droomtuin kunt afronden. 
 

Contact 

Bespreekt u toch liever mondeling uw wensen over de tuin met ons? Laat u graag door ons een tuinschets of ontwerp maken? Dit is uiteraard ook geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

 
 

Overname

Toegevoegd op: 22/04/2021

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de huidige ontwikkelingen.  Afgelopen 10/15 ( ? ) jaar hebben we ontzettend hard gewerkt aan ons bedrijf en hebben in deze periode samen met onze vertrouwde medewerkers een mooie klantenkring opgebouwd waar we trots op zijn. Wij zijn u als klant erg dankbaar.


Bekijk

topbeplanting.nl

Toegevoegd op: 28/09/2020

Vanaf heden presenteren wij onze nieuwe webshop. www.topbeplanting.nl   U kunt hier terecht voor het bestellen van 'top'beplanting.  Wij zorgen ervoor dat de beplanting bij u thuis wordt bezorgd. De komende tijd wordt deze site nog aangevuld met meer beplantingen.

team van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer 2015

Toegevoegd op: 12/04/2012

Het vaste team van medewerkers 2015


Bekijk
team van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer 2015

Meer nieuws

Nieuwsarchief
 3D tuinontwerp! het kan nu bij ons op de site, www.deboerhoveniers.nl

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe