Ons team van Hoveniers

Wij laten u graag kennis maken met het enthousiaste team van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer

 

 

 


Ruben de Boer 

Eigenaar 

Ruben de Boer 

Ruben de Boer is eigenaar van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. Ruben de Boer is uw aanspreekpunt en eerste contactpersoon binnen het hoveniersbedrijf. Hovenier Ruben coördineert en delegeert het team, daarnaast functioneert Ruben als hovenier. Ruben zult u treffen bij afspraken en/of telefonisch contact.  

 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer wordt door meerdere personen vorm gegeven en zij worden graag aan u voorgesteld. Het team heeft de nodige ervaring en algemene kennis om uiteenlopen projecten uit te voeren. Het team is betrokken, inzetbaar, sociaal en verzorgd. 

 

 


Jolande de Boer 

Administratief en secretarieel medewerker

Jolande de Boer 

Echtgenote Jolande verzorgde vanaf 2010 al boekhoudkundige taken en dit beviel zo goed dat ze er steeds meer taken bij kreeg. Naast moeder zijn van vier jonge kinderen werkte ze als verpleegkundige, deze functie heeft ze beeindigd. Jolande verzorgt nu de administratie en marketing van het hoveniersbedrijf, zo krijgt Ruben nog meer de mogelijkheid om kwantiteit en kwaliteit te leveren in het groeiende hoveniersbedrijf.  Overige werknemers

Het team van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer heeft zo zijn vaste werknemers die u kunt treffen. Deze stellen wij ook graag hieronder aan u voor! 

Aangezien een hoveniersbedrijf seizoensgebonden is, is het wel zo prettig dat er meerdere werknemers inzetbaar zijn. Het werkt aangenaam als Hoveniersbedrijf dat je weet over welke kwaliteiten je bezit, wij hebben zo onze vaste medewerkers hiervoor en we stellen ook hen graag aan u voor!

 


Marco

Vakbekwaam hovenier

Marco

Marco is al jaren een bekend gezicht binnen Hoveniersbedrijf Ruben de Boer en hij was voorheen evenals Ruben werkzaam bij Tuincentrum Strijker. Het Hoveniersgedeelte werd in 2009 overgenomen door Ruben en zette zich voort als Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. Ruben die al jaren het hoveniersgedeelte bij tuincentrum Strijker coordineerde en delegeerde van afspraken, plan van aanpak tot aan aanleg en onderhoud, kon Marco zijn kwaliteiten goed gebruiken binnen Hoveniersbedrijf Ruben de Boer.  

 

Marco heeft de functie als voorman binnen het Hoveniersbedrijf en neemt veel taken waar voor Ruben, u hebt dus altijd een aanspreekpunt binnen het Hoveniersbedrijf. U zult Marco treffen bij vele uitvoerende werkzaamheden binnen het hoveniersbedrijf. Specialiteiten van Marco zijn kennis van zijn vak, meedenkend en tuinaanleg. 

 


Arjen 

Vakbekwaam hovenier

Arjen 

Arjen is sinds 2010 werkzaam bij Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. Arjen heeft veel ervaring opgedaan bij zijn vorige werkgevers en is dan ook een aanwinst binnen Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. Arjen is breed inzetbaar binnen het hoveniersbedrijf, heeft veel planten kennis, houdt van precisie afwerking tijdens zijn werkzaamheden en zijn specialiteit zijn voornamelijk het aanleggen, onderhouden van tuinen en boomzaagwerkzaamheden. Naast Marco is Arjen ook bij afwezigheid van Ruben een vast aanspreekpunt. 
 

Rik

Vakbekwaam hovenier

Rik 

Rik werkt sinds 2013 in het Hoveniersbedrijf van Ruben de Boer. Rik heeft de opleiding tot vakbekwaam hovenier gevolgd binnen het bedrijf als BBL- leerling. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben mogelijkheden om binnen het bedrijf de BBL opleiding aan te bieden. 

Rik heeft doorzettingsvermogen en is een spontane, leergierige jongen, weet van aanpakken en aangenaam om binnen ons team te mogen hebben! 


Danny

Vakbekwaam hovenier

Danny

Danny is al jarenlang een bekend gezicht binnen het hoveniersbedrijf. Danny zijn specialiteiten zijn met name het onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen. 


Overige werknemers : MARK, BERT, EDWIN, GERBEN, DION, GUUS 

Wilt u liever persoonlijk met ons kennismaken?

Geen probleem, u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door met ons te bellen. Ook bent u welkom om ons te bezoeken aan krakeel 26C te Noordscheschut, wilt u zeker weten dat we aanwezig zijn zou u ons kunnen bereiken op kantooruren op onderstaand telefoonnummer.

Wij schudden u graag de hand!

 
Wij zijn te bereiken op: 06- 48769180
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00.
Zaterdag van 08.00 tot 13.00.
Op zondag genieten wij van onze eigen tuin…
 
 
Bij calamiteiten kunt u ons ten alle tijd berichten en/of mailen, ook tijdens de vakantieperioden is er altijd iemand wie u te woord kan staan!