Hoveniersbedrijf Ruben de Boer, voor het behoud van een groeiende, bloeiende en prachtige tuin.

 

Een mooie tuin die goed groeit én op tijd bloeit begint met een goed gepland en vakkundig onderhoud van uw tuin.
Snoeien, maaien, verticuteren, zaaien, bemesten, planten, het bestrijden van onkruid, het reinigen van uw terras, dit is slechts een greep uit de vele werkzaamheden die het team van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer voor u kan verzorgen.
De ruime ervaring met tuinonderhoud en de uitgebreide kennis van beplanting zorgt ervoor dat u vier seizoenen lang heerlijk kunt genieten.

 

Een gezonde tuin begint met goed gepland en gestructureerd onderhoud.

 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer voert de onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin in het juiste seizoen en op het juiste moment uit, zij bellen u ruim van te voren voor het maken van een afspraak, u hoeft zich hier geen zorgen meer om te maken. 

Uiteraard worden alle werkzaamheden zorgvuldig en in overleg met u uitgevoerd, met oog voor het milieu en met zo min mogelijk overlast voor u en omwonenden.
Al het tuinafval wordt meteen opgeruimd en afgevoerd, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw goed onderhouden tuin.
Informeert u eens naar de diverse mogelijkheden, van een jaarcontract voor het uitvoeren van het gehele tuinonderhoud tot en met het verzorgen van een aantal ondersteunende onderhoudswerkzaamheden.