Sitemap

Overname

Toegevoegd op:22/04/2021

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de huidige ontwikkelingen.

 Afgelopen 10/15 ( ? ) jaar hebben we ontzettend hard gewerkt aan ons bedrijf en hebben in deze periode samen met onze vertrouwde medewerkers een mooie klantenkring opgebouwd waar we trots op zijn. Wij zijn u als klant erg dankbaar.


Zoals u wellicht weet zijn wij als gezin al jaren enthousiast over Noorwegen. We hebben dan ook ver gevorderde plannen om ons hier te gaan vestigen. Dit gaat uiteraard gepaard met veel voorbereiding.

Om er zeker van te zijn dat we u als klant en onze medewerkers goed achterlaten hebben we gezocht naar een goede overname kandidaat en gevonden in Martijn Buld van Hoveniersbedrijf Martijn Buld.

Na de eerste kennismaking was er direct een klik en voldoende vertrouwen tussen

ons en Martijn Buld. Met deze samenwerking kunnen we terug kijken op een mooie periode, en vol trots een prachtig bedrijf overdragen en vooruit kijken naar onze toekomst.

In de aankomende tijd zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de samenwerking en later overname.

De samenwerking brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee.

De dagelijkse leiding is in handen van Martijn Buld.

Onze vertrouwde medewerkers blijven uw aanspreekpunt.

Ruben de Boer zal de komende tijd zich bezighouden met het overdragen van het bedrijf en begeleiden van lopende en nieuwe opdrachten.

Wij gaan werken vanuit Ruinerwold.

Hoveniersbedrijf Martijn Buld bestaat sinds 2002 en biedt het volledige pakket aan tuin werkzaamheden. Vanuit Ruinerwold wordt er met 10 medewerkers gewerkt aan de mooiste tuinen van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 Voor meer informatie over Hoveniersbedrijf Martijn Buld nodig ik u graag uit eens een kijkje te nemen op zijn website of Facebook. Hier krijgt u een goed beeld van de geboden werkzaamheden en recente werken.

 www.martijnbuld.nl

 Heeft u vragen dan kunt u uiteraard met ons bellen of mailen.

Graag staan wij en onze medewerkers weer voor u klaar.

 Vriendelijke groeten

 Ruben de Boer

06-48769180

Info@deboerhoveniers.nl

 Martijn Buld

06-12786635

Info@martijnbuld.nl


Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe Hoveniersbedrijf Ruben de Boer actief in Drenthe