U bedrijf en privéterrein altijd toegankelijk tijdens winterse neerslag!

Gladheidsbestrijding

 

Het team van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer voorziet u graag van gladheidsbestrijding tijdens de wintermaanden. Hinderlijke toegang van uw tuinpad, opritten, parkeergelegenheden, schoolpleinen en bedrijventerrein maken zij graag voor u toegankelijk. 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer beschikt over diverse machines, waardoor zij effectief, efficient en ook voordelig de service kunnen aanbieden! U kunt bij hen terecht voor oproepbasis, contract en u kunt Hoveniersbedrijf Ruben de Boer ook inschakelen voor preventieve gladheidsbestrijding.

 

Neemt u vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Ruben de Boer voor de mogelijkheden en voordelen!

 

 

 

Preventieve gladheidsbestrijding

 

U kunt Hoveniersbedrijf Ruben de Boer ook de opdracht geven voor de winterservice, tijdens vorst en winterse neerslag. 

Onder winterservice wordt verstaan het preventief sneeuwruimen en zout strooien om uw verhardingen toegankelijk te houden. Onze service maakt ons onafhankelijk van bedrijven die beperkt wegen strooien en gladheidsbestrijding toepassen. 

Uw bezoekers, klanten en personeel kunnen uw terrein betreden gedurende de vorst periode, Hoveniersbedrijf Ruben de Boer draagt graag de zorg hiervoor. Hoveniersbedrijf Ruben de Boer heeft ook als prioriteit de toegang van uw verharding sneeuw en ijsvrij te hebben bij aankomst van uw terrein, dit zal Hovenier Ruben de Boer graag met u afstemmen om zo aan uw wensen te voldoen. 

Uitteraard neemt Hoveniersbedrijf Ruben de Boer ook de zorg voor uw beplanting bij het uitvoeren van  gladheidsbestrijding. Niet alle beplanting is bestemd tegen de vorst, u kunt zelf voorzorgs maatregelen treffen maar ook Hoveniersbedrijf Ruben de Boer is bereid dit voor u te voorzien en u voorlichting te geven.