Nieuw bedrijventerrein

Nieuw bedrijventerrein

Het is eindelijk zo ver...

 

Er is een start gemaakt van het nieuwe bedrijventerrein van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. De huidige opslag is gevestigd aan krakeel 26C te Noordscheschut, dit is het terrein van Tuincentrum Strijker. 

De opslag blijft op het terrein van Tuincentrum Strijker alleen is er een geheel nieuw bestemmingsplan nodig voor de oppervlakte die nodig zal zijn voor het terrein van het Hoveniersbedrijf.

 

De toekomstige opslag zal bestaan uit een eigen oprit voor het Hoveniersbedrijf, daarnaast zal er een ruime loods worden geplaatst met hierin een ruime kantine voor de werknemers. Het postadres blijft ongewijzigd, maar het kantoor zal worden ingericht op het bedrijventerrein. Tijdens afspraken zal er in de toekomst meer ruimte worden gemaakt om klanten te ontvangen in de daarvoor bestemde ruimte. Op deze manier kan hovenier Ruben de Boer de mogelijkheid creëren om tijdens een afspraak met klanten van de gelegenheid gebruik te maken, om te kijken op het Tuincentrum voor eventueel het uitzoeken van beplanting.