BNI

BNI

BNI de Bezige Bijen

 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer is lid van een zakelijke en professionele aanbeveling marketing organisatie die van elke branche/ specialisatie slechts één afgevaardigde lid laat worden per chapter. Dit is een netwerk waarin leden elkaar aanbevelingen geven om een mogelijke klant met een desbetreffend lid in contact te laten brengen. Het opbouwen van zakelijke relaties en het gemakkelijk in contact laten komen van klanten met een vertrouwend zakelijk lid. 

 

Wekelijks op woensdagochtend van 7-9u is Ruben de Boer hierbij aanwezig en houdt hierbij iedere week een kort mondelinge toelichting over zijn bedrijf. Andere zakelijke relaties doen dit eveneens, zo leert men elkaar steeds beter kennen. Iedere week is er één lid die een presentatie geeft over zijn of haar bedrijf om nog meer kennis ervan te krijgen. Overigens is er na afloop de gelegenheid met elkaar te communiceren en contacten te leggen voor eventuele aanbevelingen.

 

Hovenier Ruben de Boer vindt het belangrijk om zijn klanten ook andere zakelijke relaties te kunnen aanbevelen en andersom hoopt hij op deze manier ook andere klanten te laten kennis maken met zijn bedrijf. 

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de BNI, klik dan HIER of naar de persoonlijke facebookpagina, klik dan HIER