Tuin werkzaamheden

Erfafscheidingen

ErfafscheidingenErfafscheidingenErfafscheidingenErfafscheidingenErfafscheidingenErfafscheidingen

Erfafscheiding(en)

 

Een mooie omheining van uw tuin, Hoveniersbedrijf Ruben de Boer beschikt over dit vakwerk!


Er is een ruim keuze in het aanleggen van een tuinomheining. Zowel bij particulier als zakelijk legt Hoveniersbedrijf Ruben de Boer erfafscheidingen aan. 

 

Allereerst wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant, uitteraard houdt Hovenier Ruben de Boer rekening met de mogelijkheden die daar toe behoren. Het is van belang dat de erfafscheiding op de juiste plaats wordt aangelegd mededenkend aan omliggende woningen en zonodig het in bezit zijn van een vergunning. 

 

Schanskorf of een houtenschutting? .. of beide?

 

Schanskorf

De schanskorf is al een tijdje bekend en is dan ook wel een trend! Een schanskorf is een korf wat men veelal vult met stenen dus ook wel een steenkorf genoemd. Ook kunt u ervoor kiezen om uw korf met een ander materiaal te laten vullen, bespreekt u deze wensen dan met hovenier Ruben de Boer. Een schanskorf is een duurzaam product wat u geheel na eigen kunt laten aanleggen, zo kunt u er ook voor kiezen om een schanskorf met schutting te laten plaatsen om en om of laat u er liever wat groens tegen op groeien voor nog meer sfeer? 

 

Houten schutting

De welbekende en ook wel meest aangelegd product is de houten schutting. Tegenwoordig zijn schuttingen op verschillende manieren te plaatsen. Hoveniersbedrijf Ruben de Boer plaatst veelal de schuttingen op maat, zie de afbeeldingen voor een indruk hiervan. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een kant en klaar scherm te laten aanleggen. Ook voor hier geldt de optie dat u een houten schutting kan combineren met een mooie schanskorf! 

 

Groene haag

Een mooie groene afscheiding, te denken aan een rode,bruine of groene haag die uw erfafscheiding sieren. Een milieuvriendelijk en bovendien natuurlijke uitstraling en kortom veelal passend bij iedere tuin. Voor een mooie groene afscheiding kunt u denken aan: Beuken, Coniferen, Liguster, Taxus, Buxus,Hedera, Laurier,Meidoornhaag of de Lonicera. 

 

Overige erfafscheiding

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer kan u ook voorzien voor het aanleggen van erfafscheiding door middel van houtbetonschutting, wilgentenenschutting,heidemattenschutting, betonstaalmattenschutting. 

 

Schuttingdeur

U kunt uw schuttingdeur geheel op maat krijgen bij Hoveniersbedrijf Ruben de Boer, bespreek vrijblijvend uw wensen hierover. 

 

 

Bent u eruit wat uw wensen zijn of wilt u liever de mogelijkheid dat hovenier Ruben de Boer meekijkt voor dit besluit? Beide opties zijn uiteraard mogelijk! Neem gerust vrijblijvend contact op.