Een impressie van de projecten van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer.

Particuliere aanleg tuin 6

Particuliere aanleg tuin 6Particuliere aanleg tuin 6Particuliere aanleg tuin 6Particuliere aanleg tuin 6

Het binnen naar buiten halen...


Keramische tegels de trend van nu. De keramische tegels is niet alleen een goeduitziende tegel maar ook heeft deze tegel veel kenmerkende voordelen. Zo zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden, hebben een antislip laag,zijn onderhoudsvriendelijk en u kunt ervoor kiezen om de tegels van binnen in  bijvoorbeeld dezelfde kleur door te leggen naar buiten.

 

In de aangelegde tuin ziet u het gebruik van twee diverse keramische tegels, zo krijgt de tuin een "voor het gevoel" grotere oppervlakte. De borders zijn in verschillende hoogten aangelegd om op deze manier diepte te creëren in de tuin. Er is gekozen voor een natuurlijk effect doormiddel van een houtenconstructie van Larikshout, op deze manier wordt het lijnenspel in de tuin nog meer geaccentueerd. 

De tuin is daarnaast voorzien van een drain die zorgt voor het afvoeren van hemelwater. De drain is voorzien van een hoog watercappaciteit en is makkelijk in onderhoud. Daarnaast is de drain een mooi materiaal wat veelal al in de moderne tuin wordt gebruikt.

 

Er is gedacht aan voldoende verlichting in de aangelegde tuin, dit geeft altijd een sfeervolle uitstraling. Het is erg belangrijk dat verlichting op de juiste manier wordt geplaatst en de juiste elementen worden belicht, om ze zo nog meer tot hun recht te laten komen.


Laat u vrijblijvend informeren door Hoveniersbedrijf Ruben de Boer ,zij beantwoorden graag al uw tuinvragen.