Een impressie van de projecten van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer.

Particuliere aanleg tuin 03

Particuliere aanleg tuin 03Particuliere aanleg tuin 03Particuliere aanleg tuin 03Particuliere aanleg tuin 03Particuliere aanleg tuin 03

Uitnodigende tuin.. 

 

Genieten in uw tuin.. rust, overzichtelijk, knus en groen

 

Wie wil dat nou niet zult u denken, een uitnodigende tuin. Even gezellig samenkomen en kunnen genieten van de omgeving. Deze tuin nodigt uit! Het team van hoveniers hebben dit mogen realiseren. Van de tuinwensen van de klant , de mooie 3D ontwerpen van Ruben de Boer tot het specialisme van het team, het is mogelijk door Hoveniersbedrijf Ruben de Boer!

 

Deze tuin is geheel aangelegd door Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. Er is nieuw bestrating aangelegd, hier is rekening gehouden met de afwatering. We beschikken over voldoende materiaal, zo kan er bezuinigd worden op de hoge kosten van het huren van materiaal. Zoals u kunt zien is er gedacht aan voldoende schaduw doormiddel van een veranda, de veranda is op maat gemaakt. In de tuin is verlichting geplaatst in de borders en onder de veranda, de keuze verlichting is alvorens besproken met de klant. Overigens is er een vijver geplaatst, is er gedacht aan erfafscheiding en voldoende beplanting. 

 

Wilt u ook een uitnodigende tuin?! Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op , of komt u langs op kantoor!