Een impressie van de projecten van Hoveniersbedrijf Ruben de Boer.

Particuliere aanleg tuin 02

Particuliere aanleg tuin 02Particuliere aanleg tuin 02Particuliere aanleg tuin 02Particuliere aanleg tuin 02Particuliere aanleg tuin 02Particuliere aanleg tuin 02

"De hedendaagse tuin"

 

Ofwel de moderne tuin en dit keer met strakke vormen. Een rustgevende tuin aan een bosrijk gebied. De planten die zijn gebruikt geven tijdens de bloei veel kleur, dit geeft straks een mooi kleur in de tuin. De bestrating die is gebruikt is een mooie donkere "zacht" aanvoelende natuursteen en tussen de bestrating is voegmortel gebruikt. Voegmortel zorgt ervoor dat uw bestrating onkruid vrij blijft, ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin!

 

De verhoogde borders zijn gebruikt om meer diepte te creëren in de tuin. Ditmaal is er gebruik gemaakt van stapelblokken in dezelfde kleur als de bestrating, waardoor het een mooi geheel is geworden. U kunt ervoor kiezen om als border ander materiaal te gebruiken of misschien een andere kleur stapelblok. 

 

Een mooi groene grasmat is wel zo mooi bij een bosrijk gebied, voor een direct mooi resultaat is het ideaal om graszoden te laten leggen. Voor gazon verwijzen wij u graag naar tuinaanleg onder het kopje aanleg gazon. 

 

Bij Hoveniersbedrijf Ruben de Boer staat ook afwerking "hoog in het vaandel",. Het bedrijf is in bezit van een zaagtafel geschikt voor natuursteen en keramische tegels, dit levert een prachtige afwerking. Deze zaagtafel geeft nihil geluidsoverlast voor u en omwonenden en de vrijkomende stoffen worden direct opgenomen door het water dat wordt gebruikt.